Euroopan ulkopuoliset vaihtokohteet

Opiskelijavaihto Euroopan ulkopuolelle (ns. kaukokohteet)

Oulun yliopistolla on lukuisia vaihtosopimuksia eri yliopistojen kanssa ympäri maailmaa. Vaihtokohteita on mm. Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Kiinassa, Hong Kongissa, Japanissa, Etelä-Amerikassa ja Venäjällä. Näihin vaihtokohteisiin voivat hakea opiskelijat kaikista Oulun yliopiston tiedekunnista - joissain kohteissa on tosin alakohtaisia rajoituksia tarjolla olevissa opinnoissa.

Lähtökohtaisesti vaihtohaku tällaisiin kaukokohteisiin järjestetään yliopiston yhteisissä koulutuspalveluissa. Kauppakorkeakoulu osallistuu näiden kaukokohteiden hauissa vaihtoon lähtevien kauppakorkeakoulun opiskelijoiden opintosuunnitelmien tarkistamiseen, valintaan sekä vaihdon jälkeen kauppatieteellisten opintojen hyväksilukemiseen. Kaukokohteiden haku järjestetään kaksi kertaa vuodessa, toinen lokakuussa ja toinen tammikuussa.

Kaukokohteisiin hakemisesta löydät tietoa kansainvälisten palveluiden sivuilta. Hakemiseen liittyvät kysymykset tulee lähettää osoitteeseen international.office@oulu.fi

Kauppakorkeakoulun vaihtokumppanit

Yliopiston kaukokohteiden lisäksi kauppakorkeakoululla on muutamia omia vaihtokumppaneita Euroopan ulkopuolella. Näiden kohteiden vaihtopaikkoja voivat hakea pelkästään kauppakorkeakoulun tutkinto-opiskelijat ja kohteet ovat mukana yliopiston normaalien kaukokohteiden hauissa. Hakukohteiden kohdalla on hakukuulutuksissa mainittu, mitkä kohteet koskevat pelkästään kauppatieteellistä alaa. Allaolevat kauppakorkeakoulun hakukohteet ovat auki seuraavassa haussa 16.-31.1.2018, pl. UNC Greensboro, jonka hakuaika oli lokakuussa 2017. Lisätietoja näistä kohteista saa kauppakorkeakoulun koordinaattorilta, Riitta Kataja, sähköposti: study.business@oulu.fi, puh. +358 294 484050.

Kauppakorkeakoulun omat kaukokohteet:

Moscow Financial University, Venäjä
Moscow International Higher Business School MIRBIS, Venäjä
University of Sao Paulo, Ribeirao Preto, Brasilia (Huom! opetusta vain portugalin kielellä)
UNC Greensboro (kaksoistutkinto-ohjelma), Yhdysvallat
The Hong Kong Polytechnic University, Hong Kong / Kiina (Huom! Vain kanditason vaihto)
Shanghai University, SILC Business School, Kiina
Feng Chia University, Taiwan