Maisteritason erillisvalinta

Tavoitteena kauppatieteiden maisterin tutkinto? Maisteritason erillisvalinta on tarkoitettu hakijoille, jotka ovat suorittaneet vähintään yliopistollisen kandidaatin tutkinnon tai tradenomin (AMK) tutkinnon.

Tietoja vuoden 2017 valinnasta

Viimeisin haku oli 10. - 25.1.2017 (klo 15:00). Hakukohteena laskentatoimi, aloituspaikkoja 10.

Hakemuksia saapui 93 henkilöltä.

UUTTA 11.5.2017: Valintapäätös 2017 (pdf). Valintaa koskevat tiedustelut voi lähettää osoitteeseen study.business(at)oulu.fi.

Hakuohjeet ja valintakriteerit:

Tarkat hakuohjeet ja valintakriteerit löydät TÄSTÄ, luethan huolellisesti.

Maisterikoulutus, jossa opetuskieli on osittain tai kokonaan suomi, on mukana korkeakoulujen yhteishaun ensimmäisessä hakuajassa. Kevään yhteishaussa on kaksi erillistä hakuaikaa, mutta voit silti hakea yhteensä korkeintaan kuuteen koulutukseen. Ensimmäisen hakuajan päättymisen jälkeen et voi poistaa koulutuksia, joihin olet jo hakenut. Jätä siis hakulomakkeelle tilaa, jos aiot hakea myös myöhempänä hakuaikana.

Jos haet kevään yhteishaussa molempina hakuaikoina, priorisoit koulutukset silti vain yhteen mieluisuusjärjestykseen. Huomaathan, että jos haet molempina hakuaikoina, asetat koulutukset lopulliseen järjestyksen 2. hakuaikana:

  • Et voi muuttaa 1. hakuajan koulutusten keskinäistä järjestystä.
  • Et voi enää poistaa 1. hakuajan koulutuksia.
  • Voit sijoittaa 2. hakuajan koulutuksia 1. hakuajan koulutusten edelle, väliin ja jälkeen.

Jos haet molempina hakuaikoina, lisäät hakemukseesi toisen hakuajan koulutukset Oma Opintopolku -palvelussa.

Kirjatentistä:

Hakijoiden tuli osallistua kirjatenttiin. Kirjatentti järjestettiin Oulun yliopistossa 25.1.2017 klo 15:00-17:00 salissa IT116 (huomaa muuttunut sali!). Hakijan tulee tarkistaa salitieto ennen tenttiä tältä sivulta, muutosten varalta. Linnanmaan kampuskartta löytyy täältä. Sali IT116 sijaitsee M-ovien lähettyvillä.

Tenttitilaisuuteen ei lähetetä erillistä kutsua, vaan kaikki maisteritason erillisvalinnassa laskentatoimen pääaineeseen hakeneet voivat osallistua tenttiin. Tentissä saa olla esillä pelkästään kirjoitusvälineet, apuvälineet eivät olleet sallittuja. Mukana tulee olla lisäksi henkilöllisyystodistus. Tentittävä teos:

  • Kallunki, Juha-Pekka. (2014), Tilinpäätösanalyysi. Talentum. ISBN  978-952-14-2195-2.

Hakemusliitteistä:

Kaikki hakemusliitteet (ks. tarkat ohjeet hakuohjeista) toimitetaan ensisijaisesti sähköpostin liitetiedostoina osoitteeseen hakijapalvelut@oulu.fi.  Nimeäthän liitteet oman nimesi mukaan seuraavasti; Sukunimi, Etunimi. Jos liitteitä on useita, lisää nimeen myös numerointi; Sukunimi, Etunimi1. 

Liitteet voi toimittaa myös paperikopioina osoitteeseen;

Oulun yliopisto / Opiskelijakeskus
Hakijapalvelut
PL 8100
90014 Oulun yliopisto

Muista merkitä paperisiin liitteisiin nimesi ja henkilötunnuksesi. Mikäli haluat kuittauksen liitteiden saapumisesta perille, niin lisää liitteeseen myös sähköpostiosoitteesi. 

Liitteiden on oltava perillä 8.2.2017 klo 15:00 mennessä. Mikäli vaadittuja liitteitä ei ole toimitettu ajoissa, hakijaa ei oteta huomioon opiskelijavalinnoissa.

----------------------------------------------

Tietoja vuoden 2016 valinnasta

Maisteritason erillisvalinnassa oli vuonna 2016 yksi hakukohde, laskentatoimi (aloituspaikkoja 10).

  • Hakemuksia saapui hakuaikana yhteensä 65 kappaletta. Tulokset julkistettiin 21.4.2016.
  • Uusien opiskelijoiden orientaation aikataulu löytyy täältä.

----------------------------------------------

Kansainväliset maisteriohjelmat

Mikäli sinua kiinnostaa markkinointi, rahoitus, kansainvälisen liiketoiminnan johtaminen tai taloustiede KTM-tutkinnon pääaineena, tutustu kauppakorkeakoulun kansainvälisiin maisteriohjelmiin.

----------------------------------------------

Opintojen suunnitteluun:

Opintojen rakennekaavio 2017-2018 (linkki)

Viimeksi päivitetty: 11.9.2017